Sommelierer i utlandet VS Norge - Stuart Pigotts angrep på "Hipstersomms"

Alt om vin.

Moderatorer: Frank Herfjord, Stig Lindahn, Alexander Hojem

Alexander Hojem
Innlegg: 55
Registrert: tor mai 14, 2015 6:31 am

Sommelierer i utlandet VS Norge - Stuart Pigotts angrep på "Hipstersomms"

Legg innav Alexander Hojem » man aug 29, 2016 6:28 am

Denne sommeren har Stuart Pigott satt fokus på sommeliermiljøet i USA, og da særlig New York. Det er underholdende tekster å lese gjennom og det har fått meg til å tenke over den norske gjengen med sommelierer. Pr i dag er vi særdeles heldige med en ansattgruppe på norske restauranter som er ivrige, engasjerte og minst like hyggelige og gjestmilde som sine kollegaer i salen.

Det blir spennende å følge med på restauranter og vinbarer i årene som kommer, aldri har det vært så mange faglærte vinkelnere og vinentusiaster som det er nå. Jeg tror norsk vinmiljø går en særdeles lys fremtid i møte.

Pigott sine artikler:

Artikkel 1: https://grapecollective.com/articles/the-rise-of-the-hipster-sommelier
Artikkel 2: https://grapecollective.com/articles/the-rise-of-the-hipster-sommelier-part-ii-the-bubble-people-of-nywc-and-their-fancy-wines
Artikkel 3: https://grapecollective.com/articles/the-rise-of-the-hipster-somm-part-3-awesome-hair-and-the-death-of-delicious
Artikkel 4: https://grapecollective.com/articles/how-the-hipster-somms-could-get-away-with-murder-and-how-we-can-stop-them

Gå tilbake til «Vindiskusjoner»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest